Tulosta
Varma
 

Paljonko yrityksenne sairauspoissaolot maksavat?


 


Tiedätkö, kuinka paljon sairauspoissaolojen muutos vaikuttaa yrityksenne kustannuksiin? Minkä verran yrityksenne voisi säästää vähentämällä sairauspoissaoloja? Uusi sairauspoissaolojen laskurimme antaa vastauksia mm. näihin kysymyksiin.

Laskurilla voi arvioida helposti henkilöstön sairauspoissaoloista aiheutuvia kokonaiskustannuksia sekä selvittää poissaolopäivien keskimääräisen hinnan eri kuukausipalkoilla. Lisäksi sen avulla voi laskea, kuinka paljon yritys voisi säästää, jos poissaoloaste olisi alhaisempi.

Työhyvinvointi vähentää sairauspoissaoloja

Työhyvinvoinnilla on merkitystä: kun työntekijät voivat hyvin, sitoutuvat he paremmin työhönsä, jolloin myös poissaoloja kertyy vähemmän. Sairauspoissaolojen laskurimme löytyy verkkosivuiltamme kirjautuneen palveluiden Työhyvinvointi-osiosta, jonne on koottu runsaasti tietoa ja käytännöllisiä apuvälineitä yrityksen työhyvinvoinnin kehittämiseen.


Kokeile sairauspoissaolojen laskuria ja katso, millaisia säästöjä yrityksessänne voidaan saada aikaan. Palvelu vaatii kirjautumisen, joka käy kätevästi omilla pankkitunnuksillasi. Klikkaa kirjautuneen palvelut -linkkiä työhyvinvointi-sivuillamme.

Lue lisää Varma-lehdestä 1/2010 sivulta 18.